Avioane pe ruta Zona Bacau
+2
Gyn
fulcrum
6 participanți
Pagina 6 din 8
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Avioane pe ruta Zona Bacau
Ultima editare efectuata de catre Gyn in Dum Apr 17, 2011 2:02 am, editata de 2 ori
Faina captura, eu numai in poze vad asa ceva....
Felicitari.
Felicitari.
FL370- Mesaje : 1452
Data de inscriere : 10/12/2009
Varsta : 47
Localizare : NARKA - MEGIK Oradea
Are o tenta suprarealista umbra facuta de contrail,foarte interesant,chiar da fiori as zice
Poza cu Alitalia e cea mai buna de pana acum din pacate am vazut pe la noi pe contrail.
P.S. E B772
P.S. E B772
Ultima editare efectuata de catre FL370 in Vin Apr 29, 2011 8:19 pm, editata de 1 ori
#fulcrum, poti contrazice pe oricine atata vreme ce ai argumente si iti sustii ipoteza, doar e un forum liber
Si totusi, uitandu-ma atent la pozele anterioare, am mai gasit o mica "gafa" : din postul "Florii" THYul era de fapt A320.
De data asta nu ma pot da mare ca le stiu pe toate, dar AN12le cred ca e Volare dupa schema, pe la mine nu zboara asa ceva si nici in zonele pe unde umblu eu.
Si totusi, uitandu-ma atent la pozele anterioare, am mai gasit o mica "gafa" : din postul "Florii" THYul era de fapt A320.
De data asta nu ma pot da mare ca le stiu pe toate, dar AN12le cred ca e Volare dupa schema, pe la mine nu zboara asa ceva si nici in zonele pe unde umblu eu.
thx
Multzam foarte mult de corectare cu THY! Cu AN-ul am ramas cu indoieli prima oara si azi am avut noroc sa il prind mai din lateral.....oricare ar avea dreptate cert e ca e un avion superb!
O aratare interesanta cel din prima imagine. Amanunte?
Primul este MD82 Windrose Aviation UR-WRE
PREMIERA
Pacat ca unii care au scule performante habar n-au ce-au pozat (nu ma refer aici la postarea lui Fulcrum,ci la posturi vazute pe alte forumuri ).
INTEL INSIDE
PREMIERA
Pacat ca unii care au scule performante habar n-au ce-au pozat (nu ma refer aici la postarea lui Fulcrum,ci la posturi vazute pe alte forumuri ).
INTEL INSIDE
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Avioane pe ruta zona Cluj
» Avioane pe ruta zona Constanta
» Avioane pe ruta zona Brasov
» Avioane pe ruta Zona Galati
» Avioane pe ruta zona Karil
» Avioane pe ruta zona Constanta
» Avioane pe ruta zona Brasov
» Avioane pe ruta Zona Galati
» Avioane pe ruta zona Karil