Raritati din zona Cluj
4 participanți
Pagina 3 din 28
Pagina 3 din 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: Raritati din zona Cluj
FL370 a scris:Interesant callsign avea DCul...
Din ultimele zile ale lunii Iunie,callsignul RCH(reach) ,s-a schimbat in CMB(camber),la unele zboruri
"Camber Wins Army LVC-IA Support Contract as Key Cole Engineering Services, Inc. Team Member
Huntsville, Al (June 28, 2010) - The US Armys Program Executive Office for Simulation, Training, and Instrumentation (PEO STRI) today awarded Cole Engineering Services, Inc. (CESI) their Live, Virtual, Constructive Integrating Architecture (LVC-IA) contract--a multi-year, multi-million dollar effort impacting Army training at locations across the globe. Camber Corporation joins CESI in the LVC-IA program as a key support contractor. "
No ,ashe
Ultima editare efectuata de catre Gyn in Mier Iul 14, 2010 12:55 pm, editata de 1 ori
Si eu care credeam ca pe UL140 nu mai sunt noutati...PIA, fiind pe FL340 iesea probabil pe NARKA, dar ruta nu cred ca era UL140 ci mai degraba o directa care urma pe unele portiuni ruta mai sus amintita. Pakistanezii primesc frecvent scurtatura asta, aproape zilnic...
Kuwaitul din poza pare A300...pareri?
Kuwaitul din poza pare A300...pareri?
FL370- Mesaje : 1452
Data de inscriere : 10/12/2009
Varsta : 47
Localizare : NARKA - MEGIK Oradea
No, BAW cu 767 e chiar raritate, nici nu imi amintesc cand am vazut ultima data.
FL370- Mesaje : 1452
Data de inscriere : 10/12/2009
Varsta : 47
Localizare : NARKA - MEGIK Oradea
Pagina 3 din 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Subiecte similare
» Raritati din zona Oradea
» Raritati din zona Bucuresti
» Rarităţi din zona Karil
» Zona aeroport Cluj
» Premiere zona Cluj
» Raritati din zona Bucuresti